Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.

Känner du till historien om Xenon Lamp

hid (högintensiv urladdning) Xenonlampor är en typ av ljuskälla som vanligtvis används i fordonsstrålkastare och andra belysningsapplikationer. Den använder en kombination av xenongas- och metallhalider, som släpps ut för att producera starkt vitt ljus. Denna lampa har egenskaperna med hög ljusstyrka, hög effektivitet och lång livslängd, så den används ofta inom området fordonsbelysning.

in Detta sammanhang, gömde Xenon -lampan till. Det fungerar genom att skapa en bågutsläpp mellan xenongas och metallhalogenid, som lockar atomer eller joner i metallhalogeniden, vilket får den att avge ljus. Xenon -gas fungerar som ett förbränningshjälpmedel och stabilisator för att säkerställa tillförlitlig tändning och stabil drift av bågen. Först ger de högre ljusstyrka och längre livslängd än traditionella halogenlökor. Detta gör att föraren kan se vägen och omgivningen tydligare pånatten eller i dåliga väderförhållanden, vilket förbättrar körsäkerheten. För det andra är färgtemperaturen för HID Xenon -lampannäranaturligt vitt ljus, vilket gör färgen på föremål mer realistiska och minskar problemen med bländning och visuell trötthet.

EVER TID, HID XENON -Lampor har vunnit utbredd adoption inom bilindustrin. Många biltillverkare erbjuder det som standardutrustning eller som ett uppgraderingsalternativ för att ge förarna bättre belysning. Men med den kontinuerliga utvecklingen av LED -teknik har LED -strålkastare gradvis bytt ut gömda xenonlampor och blivit dennya mainstream. Med högre energieffektivitet och mindre storlek blir LED -lampor gradvis den teknik som valts inom fordonsbelysning.

verton, HID Xenon -lampor används fortfarande i vissa specifika applikationer, såsom scenbelysning och utomhusbelysning. Dess höga ljusstyrka och långa livslängd gör det idealiskt för dessa fält.


Denna är berättelsen om HID Xenon Lamp, som en avancerad belysningsteknik, den har spelat en viktig roll i bilindustrin och andra områden, vilket ger människor en bättre belysningsupplevelse.

Tidigare: Titel: Förbättra synlighet och ...

Nästa: Xenon-lampor-Skapa \\\\ \\\"Eye\\...