Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.

ERA för popularisering av LED -strålkastarlökor

led (Light Emitting Diode), översatt som ljusemitterande diod, är en halvledare elektronisk komponent som avger ljus. LED -lampor, somnamnet antyder, hänvisar till användningen av LED -lampor som en ljuskälla. På grund av dess höga ljusstyrka har rika färgtyper, låg kraftförbrukning, lång livslängd och andra egenskaper, LED använts i stor utsträckning i fordonsfältet under de senaste åren. Sparande är de eviga ämnena i utvecklingen av bilindustrin, och även kärnan i utvecklingen av modern bilteknik.

ljussignal är bilens språk, och snabb känslig ljussignal är en oundgänglig garanti för säker körning. Nattkörningen på grund av den dåliga siktlinjen, föraren"39; s bedömning framför körningen kommer att minska, otillräckligt ljus eller för starkt ljus är enkla att orsaka trafikolyckor. Enligt National Highway Traffic Safety Administration Statistics visar att även omnattkörning bara står för en fjärdedel av den totala körtiden, men andelen trafikolyckor som resulterar i dödsfall för hälften. Dessutom visar statistiken för säkerhetsolyckor för världens säkerhetsolyckor att antalet bilolyckolyckor i världen varje år är mer än 10 miljoner, inklusive cirka 500 000 dödsfall. Det finns tre gånger så många trafikolyckor pånatten som under dagen, och olycksfrekvensennär belysningen är dålig är tre gånger sånär belysningen är bra."BECAUSE LED -lamporna tänds snabbt, kan återspegla bil- och vägförhållandena i realtid och lämna föraren en längre bedömningstid.

Enligt den uppmätta hastigheten på 100 kilometer per timme kan det förkorta bromsavståndet på 7,5 meter 7,5 meter . Effektivt förebyggande av bakre kollision och minskning av fordons säkerhetsolyckor är av positiv betydelse för att förbättra fordonets aktiv säkerhet.

branschexperter sa. Dessutom har LED -kontrollerbarhet, såsom ljustyp, bestrålningsområde, ljusstyrka kan vara linjärt justerbar och traditionella xenonlampor är det inte. Under de senaste åren fortsätter LED -tekniken att utvecklas, tekniska brister fortsätter att övervinnas, LED -lampor blir mer och mer intelligenta. Till exempel är LED -strålkastarna för vissa modeller utrustade med anti -ncar -detekteringsradar och kontrolldator, även om föraren har en lång hög

beam,när den möter anti

car, kommer den automatiskt att sänka ljustypen eller till och med minska ljuset ljusets ljusstyrka.&#led strålkastare är dennya favoriten hos de framtida strålkastarna""zhou lihui, docent i bilteknik vid Tsinghua University, tror att LED -komponenter har en enorm fördel med liten storlek, kompakt och modellering av design , lämnar ett brett utrymme för biltillverkare i formens formdesign, bryter mot det förflutna belysningssystemet på modelleringssystemet för att tillgodose behoven hos bilens utseende modellering, Kina-39; s oberoende varumärken har stort intresse har stort intresse har stort intresse har I denna aspekt har detta också gett affärsmöjligheter till den inhemska LED -lampindustrin. Den framtida LED -strålkastartekniken kommer säkert att bli den framtida strålkastartrenden. och intelligent."---

Tidigare: Xenon-lampor-Skapa \\\\ \\\"Eye\\...

Nästa: Lamporhistoria